Heibloemseweg 5

5981 PH Panningen

Telefoon

06 3874 8340

Openingstijden

Ma t/m Vr: na tel. afspraak

Verandazeil

Geweldig !!

Een super snelle service, op zondag een mail gestuurd op maandag komen inmeten en op vrijdag….tadaaa de zeilen prachtig gemonteerd en diverse tip & tricks om de zeilen in optimale conditie te houden. Hans is met zijn enthousiasme en vakkennis een voorbeeld voor vele, in deze tijd mag je blij zijn als de telefoon opgenomen …

Geweldig !! Lees meer »

Prachtig en snel geleverd

We zijn heel blij dat Hans het nog zo snel kon plaatsen. Het is degelijke kwaliteit, ziet er mooi uit en is een goede bescherming tegen de kou. De planten stonden met min 7 graden nog vorstvrij.

Perfect!

Wat zijn wij superblij met de snelle service van woodzo. Wij wilden graag een verandazeil op kort termijn. Zij hebben het kunnen leveren! Contact verliep soepel, duidelijke uitleg over de materialen en een duidelijke offerte. Dag van plaatsing waren zij netjes op tijd. Fijne mensen die kwaliteit leveren!!

plaatsen verandazeilen

Wat zijn we blij met onze verandazeilen! Tussen het moment van inmeten en plaatsen zat maar 2 weken! Waar andere bedrijven het niet zagen zitten ging Hans de uitdaging aan. Het is helemaal naar onze wensen geworden! Vakwerk ten top!!!

We zijn heel tevreden over

We zijn heel tevreden over onze verandazeilen. Binnen 3 weken ingemeten en geplaatst. Bedankt Hans.

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over levering en installeren van de zeilen, en zeer vriendelijk personeel.

Super

We zijn super tevreden over de service en het resultaat.

verandazeilen

We zijn super tevreden over de veranda zeilen die dit voorjaar geleverd zijn. Snelle levering en mooi op maat gemaakt, dit hadden we eerder moeten doen. Heel veel plezier van, we genieten nog meer van buiten zijn en onze tuin!!

Prachtig resultaat!

Prachtig resultaat. En tussen offerte aanvraag, inmeten en uitvoering zat nog geen maand!

Verrandazeilen overkapping

Na een telefoontje begin juni een bezoek gebracht aan Woodzo in Panningen. Hans stond ons vriendelijk te woord en legde ons haarfijn uit hoe hij de verrandazeilen maakte en met welk materiaal. Ook vertelde hij hoe de zeilen ter plaatse worden bevestigd. Wij waren overtuigd van de goede kwaliteit. Direct een afspraak gemaakt om thuis …

Verrandazeilen overkapping Lees meer »