Heibloemseweg 5

5981 PH Panningen

Telefoon

06 3874 8340

Openingstijden

Ma t/m Vr: na tel. afspraak

Stofferingen

Zowel voor particulieren als de zakelijke markt staan wij voor u klaar.

Met ruim 30 jaar vakmanschap in huis kunt u rekenen op een betrouwbare manier van stofferen waarbij uw wensen gecombineerd worden met persoonlijk advies. Als u kiest voor Woodzo Verandazeilen kiest u voor vakmanschap op het gebied van stofferen, goede kwaliteit service en een scherpe prijs tegen een vlotte levertijd.

Oude meubels

Wanneer u uw zitmeubel opnieuw laat stofferen wordt zowel de binnen- als de buitenkant onder handen genomen. Hierdoor gaat niet alleen de uitstraling erop vooruit, maar voelt ook het zitcomfort weer als nieuw!

Autozittingen

Wij zorgen voor een tweede kans voor uw autozitting! U kunt deze bijvoorbeeld opnieuw laten stofferen. Hierin zijn tal van mogelijkheden. Zo heeft u keuze uit echt leer, kunstleer en autostoffen. Kleuren en motieven worden naar wens aangepast.

Voertuig bekleding

Niet alleen de meubels uit uw huis zijn geschikt voor (her)stofferen. Ook meubilair uit uw eigen boot, camper of caravan kan vernieuwd worden. Zo kunt u ook op vakantie genieten van uw eigen unieke aankleding.

Wilt u uw meubel liever terugzien met een andere uitstraling dan het nu is? Dat kan! Het voordeel van opnieuw stofferen is dat elke gewenste kleur of motief mogelijk is. Hierdoor is opnieuw stofferen ook nog eens veel voordeliger dan de aanschaf van nieuwe meubels.