Heibloemseweg 5

5981 PH Panningen

Telefoon

06 3874 8340

Openingstijden

Ma t/m Vr: na tel. afspraak

Testimonial Category: Verandazeil

Prachtig

Geweldig werk geleverd.

Verandazeil

Prachtig gewoon echt vakwerk.

Mooi en strak afgewerkt

Fijne, snelle en goede levering met dito montage van ons nieuwe verandazeil. Opname was vakkundig en goed, advies nog beter. Montage qua afspraak nog sneller dan afgesproken en zeer goed uitgevoerd. Kunnen wij iedereen aanbevelen.

Na regen komt zonnenschijn

Super mooi verandazeil. Geweldige service en heel goede montage, super blij.

Mooi Verandazeil

Na enig zoeken op internet bij Hans uitgekomen. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde verandazeil. De communicatie was meer dan prima en ook het advies voor de indeling was meer dan welkom. Het installeren ging vlotjes en er werd netjes gewerkt. Al met al is Woodzo zeer aan te bevelen.

Verandazeilen overkapping

Wij zijn ontzettend blij met deze verandazeilen. Hans is bij ons langs geweest om op te meten . Super werk en mooi strak geplaatst . Goede communicatie en vriendelijk! Snelle levering en afval netjes meegenomen. Echt een aanraderšŸ‘

Erg blij met de Verandazeilen

Lang is onze veranda open geweest en konden we er in de zomer van genieten. Onze wens was toch om wat eerder buiten te kunnen zitten. Contact op genomen met Woodzo en offerte aangevraagd. Zeer snelle reactie. Hans is geweest om alles in te meten, en heeft een mooie offerte gestuurd. Afgelopen week zijn de …

Erg blij met de Verandazeilen Lees verder »

Persoonlijk vakwerk

In overleg met Hans een verandazeil besteld. Goede service, werd snel geleverd, fijne communicatie.

Uitstekend werk!

Complimenten voor de manier en de werkwijze waarop Hans levert en communiceert. Gewoon top! We gaan hier echt van genieten.

Geweldig genieten

Wat een geweldige aanvulling op het woongenot. Het overtreft onze verwachting… Jullie service is super.