Heibloemseweg 5

5981 PH Panningen

Telefoon

06 3874 8340

Openingstijden

Ma t/m Vr: na tel. afspraak

Testimonial Category: Verandazeil

Persoonlijk vakwerk

In overleg met Hans een verandazeil besteld. Goede service, werd snel geleverd, fijne communicatie.

Uitstekend werk!

Complimenten voor de manier en de werkwijze waarop Hans levert en communiceert. Gewoon top! We gaan hier echt van genieten.

Geweldig genieten

Wat een geweldige aanvulling op het woongenot. Het overtreft onze verwachting… Jullie service is super.

Zeer mooi en vakkundig aangebracht!

Vandaag heeft Woodzo (Hans) zeer vakkundig bij onze overkapping de verandazeilen geleverd en geplaatst. Wij zijn super tevreden! Harde werkers en fijne mensen. Bedankt Hans!

Fantastische service, geweldige kwaliteit!

Na weken te hebben rondgezworven op het internet uiteindelijk uitgekomen bij woodzo-verandazeilen. Grootste voordeel: fantastische service. Hans komt zelf meten en bevestigen. Bij de meeste leveranciers moet je dat zelf doen. Het resultaat mag er zijn. Dik zeil met hele grote “ramen” (ook dat is bij de meeste anders) en superstrak! Wij zijn er helemaal …

Fantastische service, geweldige kwaliteit! Lees verder »

Vakwerk Verandazeil

Hans heeft het verandazeil gemonteerd. Topkwaliteit en zeer vakkundig gemaakt en geplaatst. Kan Woodzo aan iedereen aanbevelen. Super !!!!

Kattenren

Vandaag het verandazeil geplaatst bij de kattenren, Geweldig goed vakwerk.mijn katten kunnen toch naar buiten nu Ook als het regent. Hans is een top vent. Geweldig. Bedankt Hans

Prachtig!

In een woord geweldig! Snelle reactie op onze offerte-aanvraag, snelle levering, goede prijs, keurig netjes gewerkt en nog gezellig ook!

Plaatsing verandazeil

Vanmorgen heeft Hans bij ons het verandazeil geplaatst! We zijn er super blij mee, het wordt eerst heel secuur opgemeten en na geruime tijd heel precies en netjes geplaatst! Dit is echt een aanrader voor wie overweegt om een overkapping/veranda dicht te laten maken ??

Enorm tevreden

Prettig contact, komt afspraken na. Geheel naar onze wensen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Hij weet duidelijk wat hij doet, een vakman zoals je ze nog maar weinig ziet.