Terug naar overzicht

Schuifzeilsysteem in Helden

Erg blij met de service van zeilmaker Hans! Zijn unieke schuifzeil systeem werkt perfect bij ons tuinhuis. Van de 6 vakken kunnen we ieder vak apart schuiven, om hem zo makkelijk mogelijk verder op of dicht te maken zonder de zeilen op te rollen. Ik zou iedereen dit systeem en de vakkennis en service Hans aanraden.

Familie Teeuwen
Helden
5x
thumbs up
4 augustus 2024
Schuifzeilsysteem in Helden

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 58 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

De familie Teeuwen is zeer tevreden met de service van zeilmaker Hans en zijn innovatieve schuifzeilsysteem, dat perfect functioneert in hun tuinhuis. Het systeem biedt de mogelijkheid om elk van de zes vakken afzonderlijk te schuiven, wat het openen en sluiten van het tuinhuis eenvoudig maakt zonder dat de zeilen hoeven te worden opgerold. Dit zorgt voor flexibiliteit en gebruiksgemak, waardoor het tuinhuis optimaal benut kan worden, ongeacht de weersomstandigheden.

De vakkennis en de klantgerichte service van Hans worden sterk gewaardeerd door de familie, die zijn werk en dit unieke systeem dan ook van harte aanbeveelt aan anderen. Het schuifzeilsysteem is een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een praktische en stijlvolle manier om buitenruimtes te beschermen en te benutten. De samenwerking met Hans heeft geleid tot een perfect resultaat waar de familie Teeuwen zeer tevreden mee is.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast