Kom in contact of vraag een prijsberekening aan

Ik ben Hans, eigenaar van zeilmakerij Woodzo Verandazeilen, ik ben zeilmaker en verandazeilen op maat maken is mijn specialisme. Bel mij of app mij gerust met al je vragen. Ik help je graag!

Neem contact op

Contact Form

Veel gestelde vragen

De levertijd is afhankelijk van de vraag. We richten op inmeten, op maat maken en installeren binnen een periode van vier weken.

Dit is geen probleem. Tijdens het inmeten zal dit nauwkeurig worden gemeten en het zeil wordt volledig op maat gemaakt zodat deze netjes past en afsluit.

Het Sioen zeildoek is van hoge kwaliteit en kan schoon worden gehouden met bijvoorbeeld een zachte borstel of natte doek. Vermijd scherpe voorwerpen en gebruik milde zeepoplossing voor hardnekkige vlekken.

De zeilen krimpen niet na installatie. Verandazeilen zijn gemaakt van materialen zoals PVC of polyester, die minimale krimp vertonen. Dit zorgt voor een duurzame en weerbestendige oplossing zonder significante maatverandering.

De zeilen worden met kederprofielen bevestigd. Een kederprofiel is een kunststof of aluminium rail met een speciale kederstrook waarin een verandazeil wordt geschoven. Dit zorgt voor een strakke en winddichte bevestiging van het zeil aan de overkapping.

Enkele succesverhalen