Verandazeilen op maat gemaakt

Onze zeilmakerij maakt verandazeilen op maat om iedere veranda, buitenruimte of terrasoverkapping dicht te maken en zijn van extreem hoge kwaliteit, zeer duurzaam en verkrijgbaar in alle kleuren.
usp-icon

Dikte tot 680 gram zeildoek

Dik zeildoek, met een gewicht tot 680 gram, biedt een ongeëvenaarde bescherming tegen regen, wind en zelfs de meest veeleisende weersomstandigheden. Maak de zijkanten van uw overkapping dicht, zodat deze droogt droog en comfortabel blijft.
usp-icon

Precies op maat gemaakt

Onze zeilmakerij maakt handgemaakte verandazeilen op maat en worden met zorg vervaardigd door ervaren ambachtslieden. Elke steek is doordacht, elke naad is precies. Het resultaat is een uniek stuk vakmanschap dat de kwaliteit en toewijding weerspiegelt waarmee het is gemaakt.
usp-icon

Duurzame materialen

Duurzame materialen staan voor duurzaamheid. Een verandazeil gemaakt van kwalitatieve materialen gaat langer mee, wat resulteert in minder afval en minder frequente vervanging. Een investering in duurzaamheid is een investering in de toekomst.

Zeilmakerij Woodzo gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

Een verandazeil van zeilmakerij Woodzo heeft tot maar liefst 680 gram zeil en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle Woodzo verandazeilen kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen. Indien gewenst zelfs met zonwering. De zeilen kunnen gelast worden, maar kunnen ook bevestigd worden zodat ze afzonderlijk van elkaar kunnen worden opgerold.
 • Binnen één dag een offerte op maat
 • Wij komen zelf bij u thuis opmeten
 • Zeilmakerij met jarenlange ervaring
 • Verandazeilen volledig op maat gemaakt
 • Zeilen in alle kleuren en maten
 • Oprolbaar verandazeil en inclusief ramen
 • Persoonlijke benadering en de juiste service
 • Plaatsing van zeilen door Midden & Zuid Nederland
Interactive block image

Verduisterend

Het is mogelijk om de ramen verduisterend uit te voeren. Er wordt dan een zeil voor het raam bevestigd dat naar wens opgerold kan worden.

Lange ramen

Iedere zijde kan voorzien worden van een lang raam. Hierdoor heb je veel lichtinval en voelt het alsof je buiten zit.

Ritsen

Alle zeilen worden in de zeilmakerij voorzien van ritsen waardoor de zeilen voor je overkapping oprolbaar zijn en je op iedere gewenste plek een ingang kunt creëren.

Kederprofiel

De zeilen worden aan de zijkant bevestigd met kederprofiel.

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Doe wat inspiratie op

Content image

Woodzo Verandazeilen biedt kwalitatieve zeilen met 100% toewijding

Onze zeilmaker maakt handgemaakte zeilen, om uw veranda of terras overkapping dicht te maken, die met zorg worden vervaardigd met liefde voor het ambacht. Elke steek is doordacht, elke naad is precies. Het resultaat is een uniek stuk vakmanschap van een zeilmakerij dat de kwaliteit en toewijding weerspiegelt waarmee het is gemaakt.
 • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
 • Na het bevestigen zie je geen enkele vorm van stiknaden!
 • Alle componenten worden hoog frequent gelast