Terug naar overzicht

Hans zeilmaker verandazeil verstaat zijn vak!

Een aantal weken geleden voor de eerste keer contact met zeilmaker Hans gehad over verandazeil voor onze overkapping. Erg toegankelijke man en duidelijk en snel in zijn communicatie. Hij denkt mee in oplossingen. Het materiaal ziet er netjes en stevig uit. We zijn erg blij hoe onze overkapping er nu uitziet.  

P. V.
Geldrop
5x
thumbs up
24 augustus 2024
Hans zeilmaker verandazeil verstaat zijn vak!

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 58 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

De heer J.V. uit Geldrop kwam enkele weken geleden voor het eerst in contact met zeilmaker Hans met betrekking tot zijn overkapping. Vanaf het begin werd duidelijk dat Hans een toegankelijke vakman is die helder en snel communiceert. Tijdens de gesprekken dacht hij actief mee in mogelijke oplossingen, wat zorgde voor een soepel proces. De kwaliteit van het gebruikte materiaal is opvallend: stevig en netjes afgewerkt.

De professionele aanpak en het vakmanschap van Hans hebben ervoor gezorgd dat de overkapping er nu prachtig uitziet, geheel naar wens van de heer J.V. Dankzij de positieve ervaring met zowel de communicatie als het eindresultaat, is de heer J.V. zeer tevreden over de samenwerking met Hans. Deze samenwerking heeft geleid tot een duurzame en stijlvolle overkapping waar het gezin de komende jaren volop van kan genieten.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast