Terug naar overzicht

Super tevreden met onze oprolbare zeilen!

Wij zijn super tevreden met de oprolbare zeilen voor onze veranda en het resultaat.

Wat een vakwerk heeft zeilmaker Woodzo Verandazeilen gemaakt👌🏻!

Jasper Huijbers
Uden
5x
thumbs up
25 augustus 2024
Super tevreden met onze oprolbare zeilen!

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 58 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Jasper Huijbers uit Uden is ontzettend tevreden met zijn nieuwe oprolbare zeilen voor de veranda, geleverd en geïnstalleerd door Woodzo Verandazeilen. De zeilen bieden niet alleen bescherming tegen wind en regen, maar creëren ook een extra leefruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden. Dankzij het oprolbare systeem kan Jasper de zeilen eenvoudig naar wens openen of sluiten, wat zorgt voor flexibiliteit en optimaal comfort. Het maatwerk van Woodzo sluit perfect aan bij de veranda, waardoor het geheel er stijlvol en verzorgd uitziet.

Het hoogwaardige materiaal van de zeilen is robuust en duurzaam, en biedt daarnaast een strakke uitstraling. Jasper is bijzonder te spreken over de professionele aanpak van Woodzo, van het eerste advies tot aan de perfecte installatie. Hij geniet nu elke dag van het eindresultaat en kan Woodzo Verandazeilen van harte aanbevelen. Een topservice en een prachtig eindresultaat!

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast