Terug naar overzicht

Na regen komt zonnenschijn

Super mooi verandazeil gemaakt door de zeilmakerij van Woodzo. Geweldige service en heel goede montage, super blij.
Simons
Kerkrade
5x
thumbs up
4 augustus 2021
Na regen komt zonnenschijn

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Woodzo's zeilmakerij heeft onlangs een prachtig verandazeil vervaardigd en geplaatst voor de familie Simons. Het op maat gemaakte zeil combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor de buitenruimte van de familie een indrukwekkende upgrade heeft gekregen. De familie Simons is vol lof over de geweldige service die ze hebben ontvangen van Woodzo. Vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing was het team van Woodzo professioneel en klantgericht, waardoor het hele proces soepel verliep.

Het verandazeil, gemaakt met vakmanschap van de hoogste kwaliteit, biedt niet alleen bescherming tegen weersinvloeden, maar voegt ook een esthetisch element toe aan de buitenruimte. De familie Simons is super blij met het resultaat en benadrukt de uitstekende montage van het zeil. Woodzo's toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid komt duidelijk tot uiting in dit project.

Dit succesverhaal onderstreept niet alleen de vaardigheden van Woodzo's zeilmakerij, maar ook de mogelijkheden om met verandazeilen een buitenruimte te transformeren tot een functioneel en esthetisch verbluffend gebied.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast