Terug naar overzicht

Top verandazeil

Verandazeil gegoogeld en uitgekomen bij Woodzo. Je kunt beter zeggen GOEDZO! Wij hebben een offerte aangevraagd en binnen 10 minuten Hans aan de telefoon, afspraak gemaakt en binnen 2 weken alles geregeld en geplaatst. Service is top en een fijn bedrijf om mee te werken.
Marco
Liempde
5x
thumbs up
11 juli 2018
Top verandazeil

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Marco uit Liempde heeft zijn buitenruimte getransformeerd met een prachtig verandazeil van Woodzo! Na het Googelen op 'verandazeil' kwam hij bij Woodzo uit en wiaten hem snel te overtuigen met onze dienstverlening. Nadat Marco een offerte had aangevraagd, nam Hans binnen 10 minuten contact met hem op. Het enthousiasme en de snelle reactie leidden tot een afspraak, waarbij alle details werden doorgenomen. Binnen slechts twee weken waren alle benodigde stappen geregeld en werd het verandazeil vakkundig geplaatst.

De service van Woodzo maakte indruk op Marco, en hij benadrukt de efficiƫntie en vriendelijkheid van het bedrijf. Ons team stelde zich flexibel op en maakte het proces van offerte tot plaatsing soepel en snel. Marco geniet nu volop van zijn vergrote en stijlvolle buitenruimte, dankzij het functionele en esthetische verandazeil dat met toewijding en vakmanschap door ons is geleverd.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast