Vraag een prijsberekening aan

Laat uw gegevens achter en ik zal u binnen één dag een offerte op maat sturen voor een verandazeil. In deze offerte zit alles inbegrepen en kom ik van tevoren alles opmeten. Woodzo levert verandazeilen in heel Nederland.

Stel uw offerte samen

Quotation Form

Veel gestelde vragen

De levertijd is afhankelijk van de vraag. We richten op inmeten, op maat maken en installeren binnen een periode van vier weken.

Dit is geen probleem. Tijdens het inmeten zal dit nauwkeurig worden gemeten en het zeil wordt volledig op maat gemaakt zodat deze netjes past en afsluit.

Het Sioen zeil is van hoge kwaliteit en kan schoon worden gehouden met bijvoorbeeld een zachte borstel of natte doek. Vermijd scherpe voorwerpen en gebruik milde zeepoplossing voor hardnekkige vlekken.

De zeilen krimpen niet na installatie. Verandazeilen zijn gemaakt van materialen zoals PVC of polyester, die minimale krimp vertonen. Dit zorgt voor een duurzame en weerbestendige oplossing zonder significante maatverandering.

De zeilen worden met kederprofielen bevestigd. Een kederprofiel is een kunststof of aluminium rail met een speciale kederstrook waarin een verandazeil wordt geschoven. Dit zorgt voor een strakke en winddichte bevestiging van het zeil aan de overkapping.

Waarom Woodzo Verandazeilen?

  • De afgegeven offerte is all-inclusive. Hier komen geen kosten meer bij.
  • Er wordt van tevoren professioneel ingemeten
  • Na het bevestigen ziet u geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Wij komen verandazeilen opmeten en plaatsen in heel Nederland!

Handige informatie