Terug naar overzicht

Goede kwaliteit zeilen. Hadden we dat maar eerder gedaan!

Super service van Hans. Fijne communicatie via Whats-app en terwijl Hans de verandazeilen geplaatst heeft. Ook moesten er aparte stukken geplaatst worden omdat het niet de standaard maat was. Hans gaf daar goede oplossingen voor. Ook de uitleg, hoe te gebruiken. Zeer vriendelijke man. Goede kwaliteit zeilen. We zijn zeer tevreden. Het ziet prachtig uit. Je voelt de warmte duidelijk al onder overkapping.
Fam. Thimister
Reuver
5x
thumbs up
25 maart 2022
Goede kwaliteit zeilen. Hadden we dat maar eerder gedaan!

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 54 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Ontdek net als de familie Thimister de perfecte oplossing voor uw buitenruimte met onze hoogwaardige verandazeilen voor overkappingen. Wij leveren goede kwaliteit zeilen, volledig op maat gemaakt. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit, waarbij elk zeil zorgvuldig wordt vervaardigd om perfect aan te sluiten op uw overkapping. Of u nu op zoek bent naar bescherming tegen de zon, regen of wind, onze op maat gemaakte zeilen bieden de ideale oplossing voor het creƫren van een comfortabele en functionele buitenruimte. Geniet het hele jaar door van uw terras of veranda met onze duurzame en esthetisch aantrekkelijke zeilen voor overkappingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en laat ons uw buitenruimte transformeren naar uw wensen.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast