Terug naar overzicht

Heel blij met het overkapping doek

Wij zijn heel blij met het overkapping doek en het resultaat. Snelle levering en direct contact met Hans voor inmeten en plaatsen van de zeildoeken voor onze overkapping.
Arianne Hulshof
Sassenheim
5x
thumbs up
24 maart 2024
Heel blij met het overkapping doek

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Voor de familie Hulshof hebben we bij Woodzo een prachtig project voltooid, waarbij een stijlvolle en functionele overkapping doek is gerealiseerd van hoogwaardige zeildoeken. Mevrouw Arianne Hulshof had de wens om haar buitenruimte niet alleen te beschermen tegen de elementen, maar ook om een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan haar huis te creëren. Onze oplossing bood precies dat.

We namen direct contact met mevrouw Hulshof op, hebben we direct een afspraak gemaakt voor een inmeting ter plaatse. Onze specialist Hans heeft persoonlijk de afmetingen opgenomen en de specifieke wensen van de familie Hulshof besproken. Dankzij zijn expertise konden we een op maat gemaakte oplossing aanbieden die perfect aansluit bij hun overkapping.

De levering van de overkapping doek verliep snel en efficiënt. Binnen een korte tijd hebben we de hoogwaardige en strakke zwarte zeildoeken geïnstalleerd, waardoor de familie Hulshof nu kan genieten van een beschutte en uitnodigende buitenruimte. De zeildoeken bieden niet alleen bescherming tegen regen en zon, maar voegen ook een modern en elegant element toe aan de overkapping.

Mevrouw Hulshof was zeer tevreden met het eindresultaat en prees onze snelle levering en het directe contact met Hans. Haar positieve feedback is voor ons een bevestiging van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Bij Woodzo streven we ernaar om elke buitenruimte om te toveren tot een stijlvolle en functionele leefomgeving.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast