Terug naar overzicht

Hele luxe uitstraling

Hans heeft vandaag zeer vakkundig bij ons de verandazeilen geplaatst. De zeilen op maat zien er heel luxe uit. Groetjes Lian en Jaap.
Lian Gommers
Wernhout
5x
thumbs up
16 september 2019
Hele luxe uitstraling

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Ontdek het ultieme comfort en luxe met op maat gemaakte verandazeilen van Woodzo, de toonaangevende zeilmakerij. Voor Lian en Jaap uit Wernhout hebben wij een exclusief project gerealiseerd, waarbij vakmanschap en maatwerk samenkomen om een buitengewone buitenruimte te creƫren.

Onze vakkundige expert, Hans, heeft met precisie en toewijding de luxe verandazeilen geplaatst, waardoor de buitenruimte van Lian en Jaap getransformeerd is tot een oase van luxe. De op maat gemaakte zeilen stralen niet alleen elegantie uit, maar bieden ook functionaliteit en duurzaamheid.

Deze verandazeilen zijn meer dan alleen een upgrade; ze zijn een statement van verfijning en stijl. Het luxueuze design en hoogwaardige materialen zorgen voor een weelderige uitstraling, terwijl de op maat gemaakte afmetingen naadloos aansluiten op de unieke architectuur van de veranda.

Bij Woodzo streven we ernaar om dromen werkelijkheid te maken, en dit project is daar een perfect voorbeeld van. Laat je inspireren door de luxe verandazeilen op maat en ontdek hoe ook jouw buitenruimte getransformeerd kan worden in een oase van comfort en schoonheid.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast