Terug naar overzicht

Mooi en strak afgewerkt verandazeil

Fijne, snelle en goede levering met dito montage van ons nieuwe verandazeil. Opname was vakkundig en goed, advies nog beter. Montage qua afspraak nog sneller dan afgesproken en zeer goed uitgevoerd. Kunnen wij iedereen aanbevelen.
Paul
Geleen
5x
thumbs up
13 augustus 2021
Mooi en strak afgewerkt verandazeil

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl met onze strak afgewerkte verandazeilen voor overkappingen of veranda's, volledig op maat gemaakt naar uw wensen. Onze hoogwaardige zeilen bieden niet alleen optimale bescherming tegen weersomstandigheden, maar worden ook met oog voor detail vervaardigd voor een naadloze en esthetisch aantrekkelijke afwerking. Of het nu gaat om het creƫren van een gezellige buitenruimte of het toevoegen van privacy aan uw veranda, onze op maat gemaakte verandazeilen tillen uw buitenervaring naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke consultatie en laat ons uw buitenruimte transformeren met een strak afgewerkt verandazeil op maat gemaakt voor uw veranda of overkapping.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast