Terug naar overzicht

Mooi Verandazeil

Na enig zoeken op internet bij Hans uitgekomen. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde verandazeil. De communicatie was meer dan prima en ook het advies voor de indeling was meer dan welkom. Het installeren ging vlotjes en er werd netjes gewerkt. Al met al is Woodzo zeer aan te bevelen.
Jilesen
Venray
5x
thumbs up
23 juli 2021
Mooi Verandazeil

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Net als de familie Jilesen ook op zoek naar een mooi verandazeil? Wij snappen dat een verandazeil voor uw veranda of overkapping niet alleen functioneel, maar ook mooi moet zijn. Wij zorgen er dan niet alleen voor dat het zeil op maat gemaakt wordt voor uw overkapping of veranda zodat het naadloos past en er strak in zit. Wij selecteren samen met u ook de mooiste kleur voor uw overkapping of veranda en bespreken graag met u wat uw wensen zijn voor wat betreft ramen en 'deuren' die u er door ons in wilt laten maken. Zo heeft u altijd een mooi verandazeil dat perfect past bij uw overkapping of veranda.

Ook interesse in een mooi verandazeil op maat gemaakt? Neem vandaag nog contact met ons op.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast