Terug naar overzicht

Op Maat Gemaakte Zeilen… Prachtig resultaat!

Prachtig resultaat. En tussen de offerteaanvraag voor de op maat gemaakte zeilen voor onze veranda, inmeten en uitvoering zat nog geen maand!
Cor
Groot-Ammers
5x
thumbs up
12 juli 2022
Op Maat Gemaakte Zeilen… Prachtig resultaat!

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Woodzo heeft onlangs prachtig op maat gemaakte zeilen geplaatst bij Cor uit Groot-Ammers, waardoor zijn veranda een verbluffende transformatie heeft ondergaan. Het resultaat is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch indrukwekkend, waardoor Cor vol vreugde is over zijn vernieuwde buitenruimte.

Het proces vanaf de offerteaanvraag tot aan de plaatsing van de zeilen was buitengewoon effici├źnt. In slechts een maand tijd werden de op maat gemaakte zeilen specifiek voor Cor's veranda ontworpen, ingemeten en ge├»nstalleerd. Woodzo blinkt uit in snelheid en precisie, waardoor klanten snel kunnen genieten van de voordelen van hun verbeterde leefruimte.

Cor koos voor Woodzo vanwege de professionele aanpak en het vermogen om maatwerk te leveren dat niet alleen aan de functionele behoeften voldoet, maar ook aan de esthetische wensen. Deze prachtige op maat gemaakt zeilen hebben niet alleen de buitenruimte van Cor vergroot, maar hebben ook een visueel aantrekkelijk element toegevoegd aan zijn woning in Groot-Ammers. Woodzo staat bekend om het leveren van hoogwaardige oplossingen binnen een kort tijdsbestek, en Cor is het levende bewijs van een tevreden klant met een verfraaide leefomgeving.

Heeft u ook interesse in op maat gemaakte zeilen om uw overkapping of veranda dicht te maken? Neem vandaag nog contact met ons op.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast