Terug naar overzicht

Oprolbare verandazeilen… Super!

We zijn super tevreden met de oprolbare verandazeilen voor het dichtmaken van onze overkapping. En over de service en het resultaat.
Marc Lensvelt
Zundert
5x
thumbs up
22 juli 2022
Oprolbare verandazeilen… Super!

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 50 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

De familie Veltman uit Zundert geniet volop van hun oprolbare verandazeilen met zonwering, waarmee ze de voorkant van hun overkapping op maat kunnen afsluiten. Deze innovatieve oplossing biedt niet alleen bescherming tegen ongunstige weersomstandigheden, maar ook de mogelijkheid om de zoninval te reguleren. De Veltmans zijn zeer tevreden met het eindresultaat, dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook functioneel.

De flexibiliteit van de oprolbare verandazeilen past perfect bij hun levensstijl, waardoor ze het hele jaar door kunnen genieten van hun buitenruimte. Bovendien loven ze de uitstekende service die hen gedurende het gehele proces is geboden. Kortom, de oprolbare verandazeilen hebben het woongenot van de familie Veltman aanzienlijk verbeterd, waardoor ze nu met trots hun veelzijdige overkapping kunnen gebruiken.

Heeft u ook interesse om uw overkapping dicht te laten maken? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies en een prijs op maat.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle Woodzo Verandazeilen kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat ze nog opgerold kunnen worden.
  • De verandazeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast