Terug naar overzicht

Overkapping dicht maken met zeil

Na wat speurwerk op kwam ik bij Woodzo uit. Op het eerste gezicht leek het wel iets maar ben in het begin toch altijd wat voorzichtig met dit soort dingen. Toch maar contact gezocht met Hans. En, eerlijk is eerlijk, dit was een schot in de roos. Uiterst vriendelijke man die zijn afspraken nakomt en netjes te werk gaat. Ben er zeer content mee wat hij heeft gemaakt. Dit is een aanrader als je je veranda of overkapping dicht wilt maken met zeil. Bedankt hiervoor.
Jos Biemans
Beek en Donk
5x
thumbs up
22 januari 2024
Overkapping dicht maken met zeil

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 48 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Transformeer uw buitenruimte met onze hoogwaardige verandazeilen voor het dichtmaken van uw overkapping met zeil. Onze op maat gemaakte zeilen bieden een stijlvolle en functionele oplossing om uw buitenleven te verlengen, ongeacht het weer. Vervaardigd uit duurzaam materiaal, zijn onze verandazeilen bestand tegen de elementen en bieden ze bescherming tegen regen, wind en zon.

Wij zorgen voor een nauwkeurige meting en vakkundige installatie, waardoor uw overkapping naadloos wordt dicht gemaakt met zeil. Of u nu op zoek bent naar extra privacy, een gezellige sfeer of bescherming tegen insecten, onze verandazeilen zijn de ideale oplossing. Verrijk uw leefruimte en geniet het hele jaar door van uw tuin met onze op maat gemaakte verandazeilen. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit die uw buitenervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle Woodzo Verandazeilen kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat ze nog opgerold kunnen worden.
  • De verandazeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast