Terug naar overzicht

Overkapping dicht maken met zeil

Na wat speurwerk op kwam ik bij Woodzo uit. Op het eerste gezicht leek het wel iets maar ben in het begin toch altijd wat voorzichtig met dit soort dingen. Toch maar contact gezocht met Hans. En, eerlijk is eerlijk, dit was een schot in de roos. Uiterst vriendelijke man die zijn afspraken nakomt en netjes te werk gaat. Ben er zeer content mee wat hij heeft gemaakt. Dit is een aanrader als je je veranda of overkapping dicht wilt maken met zeil. Bedankt hiervoor.
Jos Biemans
Beek en Donk
5x
thumbs up
22 januari 2024
Overkapping dicht maken met zeil

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

We hebben deze buitenruimte getransformeerd door de overkapping dicht te maken met onze hoogwaardige verandazeilen. Onze op maat gemaakte zeilen bieden een stijlvolle en functionele oplossing om uw buitenleven te verlengen, ongeacht het weer. Vervaardigd uit duurzaam materiaal, zijn onze verandazeilen bestand tegen de elementen en bieden ze bescherming tegen regen, wind en zon.

Wij zorgen voor een nauwkeurige meting en vakkundige installatie, waardoor uw overkapping naadloos wordt dicht gemaakt met zeil. Of u nu op zoek bent naar extra privacy, beschutting voor weersomstandigheden, een gezellige sfeer of bescherming tegen insecten, onze verandazeilen zijn de ideale oplossing voor het dicht maken van uw overkapping. Verrijk net als Jos uw leefruimte en geniet het hele jaar door van uw tuin met onze op maat gemaakte verandazeilen.

Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit die uw buitenruimte naar nieuwe hoogten tillen en neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of een prijs op maat.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast