Terug naar overzicht

Overkapping met zeil dichtmaken

Onze overkapping met zeil dichtgemaakt; wat een fijne verbetering en vergroting van onze (buiten)leefruimte! Hans heeft voor ons verandazeilen op maat gemaakt, persoonlijk ingemeten en geplaatst. Een zeer snelle en correcte montage. Staat erg mooi en strak. Prijs kwaliteitverhouding is werkelijk TOP. Wij zijn erg tevreden. Hans, bedankt!
W. Basten
Haelen
5x
thumbs up
25 juni 2018
Overkapping met zeil dichtmaken

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Woodzo ronde dit project af voor de familie Basten, waarbij hun overkapping werd dichtgemaakt met op maat gemaakte verandazeilen. Dit project heeft de buitenleefruimte van de familie aanzienlijk verbeterd en vergroot, waardoor ze nu optimaal kunnen genieten van hun veranda, ongeacht het weer en seizoen.

Hans, zeilmaker van Woodzo, nam het volledige proces op zich: van het persoonlijke inmeten tot de vakkundige plaatsing van de verandazeilen. Dankzij zijn zorgvuldigheid en expertise verliep de montage niet alleen snel maar ook zeer correct. De strakke en esthetisch aantrekkelijke afwerking van de zeilen geeft de veranda een stijlvolle uitstraling, wat de familie Basten zeer waardeert.

De familie Basten is bijzonder tevreden over de kwaliteit en de service die Woodzo heeft geleverd. Ze benadrukken de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van het project, wat hun investering meer dan de moeite waard maakt. De overkapping met zeil biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar dragen ook bij aan de algehele gezelligheid en bruikbaarheid van de buitenruimte.

Met dit project laat zeilmakerij Woodzo zien waarom zij een betrouwbare keuze zijn voor het realiseren van hoogwaardige buitenoplossingen om iedere veranda of (terras) overkapping met zeil dicht te kunnen maken. Zelf als deze in een punt lopen of schuin aflopen.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast