Terug naar overzicht

Overkapping met Zeil

Wij wilden graag een overkapping met zeil, zodat wij op koudere dagen langer buiten en uit de wind konden zitten. Vandaag heeft Hans bij ons verandazeilen geplaatst op onze ruime veranda van 8.50. meter. Zeer nauwkeurig geplaatst en goede service. Wij zijn er superblij mee.
Fam. Bansie
's-Hertogenbosch
5x
thumbs up
15 juni 2021
Overkapping met Zeil

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 50 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Bij de familie Bansi hebben we verandazeilen voor een indrukwekkende overkapping op maat gemaakt met een royale breedte van 8,5 meter. Deze overkapping is voorzien van hoogwaardig zeildoek, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling en optimale bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Het ontwerp is zorgvuldig afgestemd op de behoeften van de familie, waardoor de buitenruimte nu het hele jaar door benut kan worden.

Of het nu gaat om beschutting tegen de zomerzon of het bieden van een gezellige plek tijdens regenachtige dagen, deze overkapping met zeil voldoet aan alle eisen. De ruime breedte biedt voldoende plaats voor diverse activiteiten, van familiebijeenkomsten tot ontspannen buitenmomenten. Kortom, de overkapping bij de familie Bansi combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan hun leefomgeving.

Wilt u ook uw overkapping met zeil dichtmaken? Neem vandaag nog contact met ons op.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle Woodzo Verandazeilen kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat ze nog opgerold kunnen worden.
  • De verandazeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast