Terug naar overzicht

Perfecte plaatsing en kwaliteit verandazeil

Uiterst nauwkeurig gemeten én geplaatst verandazeil en slechts binnen 14 dagen! Erg vriendelijke en sympathieke man.
Anton
Zaltbommel
5x
thumbs up
12 april 2019
Perfecte plaatsing en kwaliteit verandazeil

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Woodzo verandazeilen heeft een prachtig project opgeleverd voor Anton uit Zaltbommel. Anton is zeer tevreden over zijn ervaring met Woodzo. Het verandazeil is perfect geplaatst en van uitstekende kwaliteit. Hij waardeert het vakmanschap van het ons team, dat uiterst nauwkeurig heeft gemeten en het zeil binnen slechts 14 dagen heeft geplaatst. Anton is ook onder de indruk van de vriendelijkheid en sympathieke houding van zeilmaker Hans.

Het project heeft niet alleen Anton's veranda getransformeerd in een functionele en esthetische buitenruimte, maar heeft ook zijn algehele woongenot vergroot. Met het nieuwe verandazeil kan Anton nu optimaal genieten van zijn buitenruimte, ongeacht het weer. Woodzo heeft Anton's verwachtingen overtroffen en heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn voor hoogwaardige en snelle oplossingen op maat.

Heeft u interesse in een verandazeil? Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en een prijs op maat.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast