Terug naar overzicht

Plaatsen verandazeilen

Vandaag verandazeilen laten plaatsen bij overkapping. Alles antraciet. Perfecte service, in no-time geplaatst en het ziet er prachtig uit. Ben er heel erg blij mee, hartelijk dank!
J.Y. Moret-van Gameren
Ridderkerk
5x
thumbs up
30 mei 2019
Plaatsen verandazeilen

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 50 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Familie J.Y. Moret-van Gameren heeft onlangs verandazeilen laten plaatsen bij hun overkapping in een stijlvolle antracietkleur. De verandazeilen worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar in diverse kleuren. De professionele service was perfect, met een snelle installatie die het gezin in no-time van hun nieuwe aanwinst liet genieten. Het resultaat mag er zijn: een prachtig ogende veranda die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Familie Moret-van Gameren is zeer tevreden met het eindresultaat en uit haar dankbaarheid voor de uitstekende dienstverlening. De toevoeging van de verandazeilen heeft hun buitenruimte getransformeerd en verhoogt het comfort en de veelzijdigheid ervan.

Overweegt u ook verandazeilen te laten plaatsen? Wij zijn u graag van dienst! Neem vandaag nog contact met ons op.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle Woodzo Verandazeilen kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat ze nog opgerold kunnen worden.
  • De verandazeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast