Terug naar overzicht

Plaatsen Verandazeilen

Wat zijn we blij met het plaatsen van onze verandazeilen! Tussen het moment van inmeten en plaatsen zat maar 2 weken! Waar andere bedrijven het niet zagen zitten ging Hans de uitdaging aan. Het is helemaal naar onze wensen geworden. Vakwerk ten top!
Oosterveld/te Nahuis
Ede
5x
thumbs up
23 oktober 2022
Plaatsen Verandazeilen

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 50 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Familie Oosterveld/te Nahuis is verheugd met plaatsen van de verandazeilen aan de buitenruimte van hun hoekwoning. Met genoegen delen ze hun positieve ervaring met het proces, waar slechts twee weken verstreken tussen inmeten en plaatsen. Hans, de vakman achter het project, nam de uitdaging aan waar andere bedrijven aarzelden. Het resultaat is volledig naar hun wensen: het dichtmaken van de zijkant en voorkant van hun veranda zodat zij uit de wind en de kou kunnen zitten.

De verandazeilen bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar dragen ook bij aan een esthetisch verantwoorde uitbreiding van de leefruimte. De familie Oosterveld/te Nahuis prijst het vakmanschap en benadrukt dat het geleverde werk vakwerk ten top is.

Wilt u ook verandazeilen laten plaatsen? Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of een prijs op maat.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle Woodzo Verandazeilen kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat ze nog opgerold kunnen worden.
  • De verandazeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast