Terug naar overzicht

Plaatsing veranda zeil

Vanmorgen heeft Hans bij ons het veranda zeil geplaatst! We zijn er super blij mee, het wordt eerst heel secuur opgemeten en na geruime tijd heel precies en netjes geplaatst! Dit is echt een aanrader voor wie overweegt om een overkapping/veranda dicht te laten maken?
Will & Cora Stuurman
Ammerstol
5x
thumbs up
5 oktober 2019
Plaatsing veranda zeil

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Optimaliseer uw buitenruimte met professionele plaatsing van een verandazeil. Een verandazeil kan uw buitenruimte transformeren, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van comfort en bescherming tegen de elementen. Bij ons begrijpen we het belang van een correcte plaatsing om ervoor te zorgen dat uw verandazeil perfect past en optimaal presteert. Wilt u net als Will & Cora een verandazeil laten plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast