Terug naar overzicht

Prachtige doeken voor veranda

Geweldig werk geleverd. Wij zijn erg blij met de prachtige witte doeken voor het afsluiten van de voor- en zijkant van onze veranda.
Frans Meulenberg
Raar Meerssen
5x
thumbs up
22 september 2021
Prachtige doeken voor veranda

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Voor de familie Meulenberg hebben we met trots prachtige witte doeken geleverd om de voorkant en zijkant van hun veranda af te sluiten. Ons team heeft geweldig werk verricht om aan hun specifieke behoeften te voldoen en hoogwaardige verandazeilen te leveren. Deze doeken voor de veranda, elegant in hun eenvoud, bieden niet alleen bescherming tegen ongunstige weersomstandigheden, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan de buitenruimte van de familie.

Uitgerust met handige ritsen, bieden de verandazeilen flexibiliteit en gemak, waardoor de familie Meulenberg volledige controle heeft over de atmosfeer op hun veranda. Het resultaat is een duurzame oplossing die zowel functioneel als esthetisch verheffend is, waardoor ze optimaal kunnen genieten van hun buitenruimte in alle seizoenen. Interesse? Neem contact met ons op voor een advies en een prijs op maat.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast