Terug naar overzicht

We zijn heel tevreden over onze rolgordijn voor buiten

We zijn heel tevreden over onze rolgordijn voor onze veranda buiten. Woodzo maakte de verandazeilen op maat en deze zijn afzonderlijk van elkaar op te rollen. Binnen 3 weken ingemeten en geplaatst. Bedankt Hans.
Vergoossen
Herkenbosch
5x
thumbs up
23 augustus 2022
We zijn heel tevreden over onze rolgordijn voor buiten

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 54 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

De familie Vergoossen geniet nu optimaal van hun buitenruimte dankzij de professionele diensten van Woodzo. Het op maat gemaakte rolgordijn voor buiten biedt de perfecte oplossing om hun veranda af te sluiten, waardoor zowel de huiskamer als de keukendeur een naadloze verbinding hebben met het buitenleven.

Het team van Woodzo heeft de verandazeilen binnen slechts 3 weken nauwkeurig ingemeten en vakkundig geplaatst. De afzonderlijk oprolbare zeilen stellen de familie in staat om de gewenste hoeveelheid zonlicht en privacy te regelen. Met onze jarenlange ervaring in het op ambachtelijke wijze vervaardigen van rolgordijnen en verandazeilen voor buiten, kan de familie Vergoossen nu het hele jaar door comfortabel genieten van hun buitenruimte.

Transformeer je veranda of overkapping tot een veelzijdige buitenruimte met op maat gemaakte rolgordijnen voor buiten die wij in onze zeilmakerij op maat maken. Deze oplossing op maat stelt je in staat om beschutting te creëren tegen zon, wind en regen, zodat je het hele jaar door comfortabel buiten kunt zitten. Onze rolgordijnen zijn afzonderlijk van elkaar op te rollen, waardoor je volledige controle hebt over de lichtinval en ventilatie. Of je nu wilt genieten van een ontspannen middag in de schaduw of een gezellige avond onder de sterrenhemel, onze rolgordijnen bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Met onze hoogwaardige materialen en vakmanschap ben je verzekerd van jarenlang plezier van je buitenruimte. Creëer een oase van rust en comfort met onze rolgordijnen voor buiten.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast