Terug naar overzicht

Erg snel & strakke zeildoeken

Hans is erg snel in afspraak maken voor inmeten van de verandazeilen, geeft tips en denkt mee. Het schuifsysteem is erg goed bedacht en makkelijk.

De zeildoeken voor onze overkapping zijn snel en mooi opgehangen en Hans heeft onderhoudstips gegeven. Kortom top werkšŸ‘

Tom Joppen
Maasbree
5x
thumbs up
14 mei 2024
Erg snel & strakke zeildoeken

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Onlangs leverde we dit leuke project op voor de familie Joppen uit Maasbree, waarbij op maat gemaakte verandazeilen met een innovatief schuifsysteem zijn geĆÆnstalleerd. Dit project had als doel om de buitenruimte van de familie functioneler en aantrekkelijker te maken en het openen en dichtmaken van de overkapping zo gemakkelijke mogelijk te maken.

Hans, de ambachtelijke zeilmaker van Woodzo, begon het proces met een snelle en efficiƫnte afspraak voor het inmeten van de zeilen. Tijdens dit bezoek deelde hij waardevolle tips en dacht hij actief mee over de beste oplossingen voor de veranda van de familie Joppen. Zijn expertise en aandacht voor detail zorgden ervoor dat het hele proces soepel verliep.

Het unieke schuifsysteem, dat speciaal voor dit project werd ontworpen, bleek een schot in de roos. Dit systeem maakt het eenvoudig om de zeildoeken naar wens te openen en te sluiten, waardoor de verandazeilen niet alleen functioneel zijn, maar ook gemakkelijk te gebruiken. De installatie van de zeildoeken werd snel en vakkundig uitgevoerd, resulterend in een strak en esthetisch eindresultaat.

Tom Joppen uitte zijn tevredenheid over het geleverde werk en prees Hans voor zijn professionaliteit en handige onderhoudstips. ā€œKortom, top werk,ā€ aldus Tom. Dankzij Woodzo kan de familie Joppen nu optimaal genieten van hun verbeterde buitenruimte, ongeacht het weer.

Meer weten over zeildoeken voor uw overkapping of veranda? Maak de zijkanten van uw overkapping dicht en geniet langer van uw buitenruimte! Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of een prijs op maat.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast