Terug naar overzicht

Vakmanschap; onze terraskamer dicht laten maken met zeil

Wij hebben eind maart 2018 door Hans Verhaeg van Woodzo Verandazeilen onze terrasoverkapping dicht laten maken met zeil. De kwalitatief mooie zeilen met grote ramen zien er strak uit en zijn vakkundig gemonteerd. Door de grote ramen blijven we mooi zicht houden op ons tuintje.
Ed Bastiaans
Venlo
5x
thumbs up
27 maart 2018
Vakmanschap; onze terraskamer dicht laten maken met zeil

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Bent uop zoek naar een manier om uw terrasoverkapping om te toveren tot een gezellige en beschutte ruimte waar u het hele jaar door kunt genieten? Overweeg dan ook om uw terrasoverkapping dicht te maken met zeil! Bij Woodzo bieden we hoogwaardige oplossingen voor het dichtmaken van terrasoverkappingen met zeil, waardoor u comfort, bescherming en veelzijdigheid toevoegt aan uw buitenruimte. Zoals u ziet is Ed zeer tevreden met het resultaat!

Wilt u uw terrasoverkapping ook dichtmaken met zeil? Wij regelen het graag voor u! Neem vandaag nog contact met ons op.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast