Terug naar overzicht

Prachtig terrasoverkapping doek

Na een half jaartje bouwen aan een buitenkeuken zijn we via Google raamzeilen bij Woodzo uitgekomen. Direct een leuk contact en kundig advies. Na 4 weken al geleverd. Top service en goede kwaliteit. Al met al het puntje op de i onze nieuwe prachtige terrasoverkapping doek! Hans, je bent een vrolijke vakman. Bedankt!
Dick de Ruijter
Werkendam
5x
thumbs up
27 januari 2019
Prachtig terrasoverkapping doek

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Woodzo heeft onlangs een schitterend project opgeleverd voor de familie Dick de Ruijter: een terrasoverkapping met doek. De familie had eerder al een buitenkeuken gebouwd en was op zoek naar een passende afwerking om hun buitenruimte compleet te maken. Via Google kwamen ze uit bij Woodzo en waren direct onder de indruk van het contact en het kundige advies dat ze ontvingen.

Na een vlotte en aangename communicatie met Hans en het team van Woodzo, werd het terrasoverkapping doek binnen vier weken geleverd. De familie de Ruijter was erg tevreden over de snelle levering en de hoge kwaliteit van het product. Het doek bleek de perfecte oplossing om hun buitenkeuken en terras te beschermen tegen de elementen, terwijl het tegelijkertijd bijdroeg aan de esthetische uitstraling van hun tuin.

De enthousiaste reactie van Dick de Ruijter getuigt van de uitstekende service en vakmanschap van Woodzo. Hij benadrukte hoe het terrasoverkapping doek het project volledig afmaakte en sprak zijn waardering uit voor Hans, die hij beschreef als een vrolijke vakman. "Top service en goede kwaliteit," aldus Dick de Ruijter. Dankzij Woodzo kunnen zij nu optimaal genieten van hun prachtige buitenruimte, ongeacht het weer.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast