Terug naar overzicht

Vakmanschap is meesterschap!

De vakman bestaat nog! Zeilmaker Hans Verhaeg is er één! Door zijn advies qua kleurstelling en indeling hebben we een prachtig resultaat gerealiseerd met onze "hut"/zithoek! Ook door de bevestiging is het een strak geheel geworden. Nogmaals bedankt, Hans!
Fam. Otterloo
Waalre
5x
thumbs up
11 mei 2018
Vakmanschap is meesterschap!

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Zeilmakerij Woodzo heeft met trots het project voor de familie Otterloo uit Waalre opgeleverd. Het resultaat is verbluffend, dankzij het vakmanschap van zeilmaker Hans. Door zijn deskundige advies over kleurstelling en indeling heeft de familie Otterloo een prachtige zithoek buiten weten te realiseren. De verandazeilen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De bevestiging van de zeilen zorgt voor een strak en naadloos geheel, waardoor de buitenruimte een harmonieuze uitstraling krijgt.

Dankzij het vakmanschap van Hans is het project van de familie Otterloo een waar pronkstuk geworden. Woodzo Verandazeilen staat garant voor vakmanschap en kwaliteit, en dat is bij dit project duidelijk te zien. Vakmanschap is immers meesterschap, en dat hebben de zeilmakers van Woodzo met dit project opnieuw bewezen.

Wilt u meer lezen over zeilmaker Hans en hoe hij te werk gaat? Bekijk dan de pagina van onze zeilmakerij!

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast