Terug naar overzicht

Geweldige ervaring & mooie veranda zeilen

Goedendag, na even nadenken of we wel of niet de overkapping af gingen sluiten hebben we besloten om voor veranda zeilen te gaan. Mijn moeder was bij Woodzo veranda zeilen terecht gekomen. Ik dacht laten we eens bellen of ze een showroom hebben, die was er niet maar ik mocht wel komen kijken hoe de veranda zeilen gemaakt werden. Dit niet gedaan want heb er geen verstand van. Op de website stonden veel reviews met foto's van verschilleden veranda zeilen dus had wel een idee hoe het bij ons zou moeten worden. Als ik een foto met de maten van mij overkapping zou doorsturen met de gewenst kleur zou er een offerte komen die vrijblijvend was. Dit gedaan en kreeg een offerte waar ik wel mee overweg kon. Als ik kon, kon hij die week nog langs komen om het erover te hebben en met akkoord deed hij nog alles inmeten zodat de maten zeker klopten. Nou hij kwam langs het erover gehad hij kwam met idee├źn om het voor ons makkelijk te maken met oprollen omdat ik het moet kunnen en mijn moeder ook natuurlijk. De ideetjes uitgewisseld en met een goed idee gekomen hij gaf goed advies, daar was ik heel blij mee. Na even wachten kwam hij de veranda zeilen brengen en monteren we waren echt blij dat we het gedaan hebben het ziet er erg goed uit we zijn dik tevreden. Het is voor mij zelfs niet moeilijk om het te hanteren. Je zult wel denken waar heeft ze het over nou ik heb MS en weinig kracht in de handen en ik kan het makkelijk zelf doen dus dik tevreden. Ik moet zeggen het contact met Hans was echt leuk en hij dacht echt mee, het geleverde werk ziet er goed uit en de montage was snel gedaan. Er zijn vrienden van ons komen kijken en zelf zij gaan een offerte vragen bij Woodzo want ze vinden het ook mooi gedaan. Nogmaals erg bedankt voor alles. Vriendelijke groet uit Eindhoven
M.C.M. van Baalen
Eindhoven
5x
thumbs up
29 april 2022
Geweldige ervaring & mooie veranda zeilen

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Veranda zeilen worden net als bij de familie Baalen ook vaak geplaatst om een overkapping dicht te maken. Onze veranda zeilen zijn allemaal op maat gemaakt, passend bij uw overkapping of veranda en bij uw specifieke wensen. Naast de perfecte maat voor een passend geheel, kunt u ook zelf bepalen of u ramen wilt laten maken in de veranda zeilen en hoe groot deze moeten zijn. Hans maakt alles zelf en op maat, dus u kunt uw veranda zeilen geheel op maat laten maken. Zodra de veranda zeilen klaar zijn, worden ze ook gemonteerd bij u op locatie.

Heeft u interesse om veranda zeilen te laten maken en plaatsen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast