Terug naar overzicht

Erg blij met de Verandazeilen

Lang is onze veranda open geweest en konden we er in de zomer van genieten. Onze wens was toch om wat eerder buiten te kunnen zitten. Contact op genomen met Woodzo en offerte aangevraagd. Zeer snelle reactie. Hans is geweest om alles in te meten, en heeft een mooie offerte gestuurd. Afgelopen week zijn de veranda zeilen geplaatst. Het is een plaatje geworden. Vakwerk dat alles zo mooi en strak staat. Goede voorlichting gehad om er nog lang plezier van te hebben. Ondanks het frisse weer van de afgelopen week heerlijk buiten kunnen zitten. Super blij zijn wij er mee. Hans en Mirka bedankt.
Wim van den Broek
Beuningen (gld)
5x
thumbs up
10 mei 2021
Erg blij met de Verandazeilen

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 50 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Woodzo biedt hoogwaardige veranda zeilen die perfect op maat worden gemaakt voor een naadloze pasvorm. Ons proces begint met een persoonlijk bezoek aan jouw huis, waar Hans, onze ervaren vakman, de exacte metingen van jouw veranda neemt. Deze zorgvuldige aanpak zorgt ervoor dat de zeilen perfect aansluiten op jouw specifieke situatie.

Veel klanten hebben ervaren hoe het plaatsen van veranda zeilen hun buitenruimte transformeert. Nadat je contact met ons hebt opgenomen, ontvang je snel een gedetailleerde offerte. Hans zorgt voor een grondige meting en stuur je een nauwkeurige prijsopgave. Na goedkeuring worden de verandazeilen vakkundig geïnstalleerd. Het resultaat is een prachtige overdekte ruimte die het hele jaar door kan worden gebruikt. Onze klanten waarderen niet alleen het vakmanschap, maar ook de uitstekende voorlichting die ervoor zorgt dat ze langdurig van hun investering genieten. Ontdek het plezier van het buitenleven met Woodzo Verandazeilen.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle Woodzo Verandazeilen kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat ze nog opgerold kunnen worden.
  • De verandazeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast