Terug naar overzicht

Veranda zeilen

Vandaag zijn de veranda zeilen bij ons geplaatst. Super tevreden, interessante prijs en snel geleverd. Hans is een heel gezellige man en vakman. Zeer aan te bevelen. Dank je Hans, zijn er blij mee!
Paul en Josephine
Boxtel
5x
thumbs up
10 maart 2019
Veranda zeilen

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Bij het plaatsen van veranda zeilen voor Paul en Josephine in Boxtel hebben we gezorgd voor een perfect resultaat. Ze zijn super tevreden met het eindproduct, waarbij we niet alleen kwaliteit hebben geleverd, maar ook een zeer interessante prijs voor de veranda zeilen hebben geboden. De levering was bovendien snel en efficiƫnt.

Hans, onze vakman, heeft niet alleen zijn expertise laten zien, maar ook zijn gezellige persoonlijkheid. Zijn professionele aanpak en vriendelijke karakter hebben het project tot een plezierige ervaring gemaakt voor Paul en Josephine. We streven ernaar niet alleen uitstekende diensten te leveren, maar ook een positieve interactie met onze klanten te garanderen. We zijn verheugd dat we aan hun verwachtingen hebben voldaan en trots op het succesvol voltooien van dit project.

Heeft u ook interesse om veranda zeilen te laten plaatsen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast