Terug naar overzicht

Verandazeil met ramen geplaatst. Fantastische service, geweldige kwaliteit!

Na weken te hebben rondgezworven op het internet uiteindelijk uitgekomen bij Woodzo Verandazeilen. Grootste voordeel: fantastische service. Hans komt zelf meten en bevestigen. Bij de meeste leveranciers moet je dat zelf doen. Het resultaat mag er zijn. Dik zeil met hele grote "ramen" voor onze overkapping (ook dat is bij de meeste anders) en superstrak! Wij zijn er helemaal blij mee. Het overtreft de verwachtingen. Nu al het zeil hangt, hebben we er een tuinkamer bij. Verrassend hoe makkelijk die ruimte warm te houden is. We hebben kunstgras op de tegels gelegd en nu ook geen koude voeten meer. Nogmaals bedank Hans! Het is bijna jammer dat we niet nog een veranda hebben :)
Erik Zevenbergen
Baarle-Nassau
5x
thumbs up
18 oktober 2020
Verandazeil met ramen geplaatst. Fantastische service, geweldige kwaliteit!

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Woodzo Verandazeilen heeft bij de familie Zevenbergen uit Baarle-Nassau een indrukwekkend project afgerond. Na een grondige zoektocht op het internet kozen ze voor Woodzo vanwege de uitstekende service, waarbij Hans altijd persoonlijk de metingen doet en de bevestiging van de verandazeilen verzorgt, in tegenstelling tot andere leveranciers. Het verandazeil met ramen overtrof alle verwachtingen van de klant. Het dikke zeil met grote "ramen" zorgt voor een strakke uitstraling van de overkapping, wat niet gebruikelijk is bij andere leveranciers. Een verandazeil met ramen wordt overigens geheel op maat gemaakt. De grootte en de plaats van de ramen zijn flexibel en de ramen worden geplaatst in het formaat en op de plek van uw keuze.

De toevoeging van het zeil heeft de overkapping getransformeerd tot een gezellige tuinkamer. De familie Zevenbergen is verrast door de efficiƫnte warmtebehoud in deze ruimte. Met kunstgras op de tegels genieten ze niet alleen van een warme tuinkamer, maar ook van comfort zonder koude voeten. Ze zijn vol lof over het resultaat en danken Hans van Woodzo voor zijn uitstekende dienstverlening.

Heeft u ook interesse in een verandazeil met ramen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast