Terug naar overzicht

Verandazeil met schuine kant; van A tot Z helemaal top

Vanaf dat ik mijn eerste mail stuurde was het al goed. Ik stuurde een wazige mail. Omdat ik niet precies wist hoe ik moest meten met die schuine kant. En hoe de bevestigingen kwamen. Maar geen probleem, kreeg netjes een mail terug, maakte een vrijblijvende afspraak om te kijken en evt in te meten. Door de nette en correcte behandelingen goede uitleg, advies, kreeg meteen de prijs, was mijn besluit zo genomen. Binnen een aantal weken werden de zeilen geplaatst, nog geen hele dag werk. Alle voorbereidingen had hij al in zijn werkplaats gedaan, dat het plaatsen nog geen dag duurde. En omdat we achteraf wonen en veel harde windvlagen hebben, zag ik er in het begin tegen op. Maar het is fantastische, heerlijk genieten buiten, zelfs met wind. Spijt, ja van 1 ding, dat ik het niet eerder heb gedaan. Bedankt, Woodzo!
Linda
Ledeacker
5x
thumbs up
8 mei 2018
Verandazeil met schuine kant; van A tot Z helemaal top

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Voor dit project was de uitdaging om een veranda te voorzien van verandazeilen die niet alleen bescherming bieden tegen zon, wind en regen, maar ook esthetisch perfect aan zouden sluiten bij de moderne architectuur met schuine kanten. Een verandazeil is altijd maatwerk, maar een verandazeil met schuine kant vraagt om uiterste precisie. Dankzij ons vakmanschap en aandacht voor detail konden we een perfecte pasvorm en afwerking garanderen, waardoor de verandazeilen naadloos aansluiten bij de bestaande architectuur.

Bent u ook op zoek naar een verandazeil met schuine kant voor uw overkapping of veranda? Neem vandaag nog contact met ons op. Hoe onmogelijk of ingewikkeld de constructie ook lijkt, wij maken verandazeilen passend en zorgen gegarandeerd voor een strakke afwerking.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast