Terug naar overzicht

Verandazeil op maat gemaakt

Prachtig gewoon, écht vakwerk. Ons verandazeil op maat gemaakt voor onze overkapping. Een extra zitruimte en uitbreiding van onze leefruimte.
Schinkel
Geldrop
5x
thumbs up
24 augustus 2021
Verandazeil op maat gemaakt

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Voor een familie in Schinkel hebben we een verandazeil op maat gemaakt, waarmee ze hun leefruimte hebben uitgebreid. In hun achtertuin hebben ze nu een comfortabele extra zitruimte gecreëerd, die het hele jaar door gebruikt kan worden. Het verandazeil, vakkundig op maat gemaakt, wordt door de familie beschouwd als echt vakwerk. Het biedt niet alleen bescherming tegen ongunstige weersomstandigheden, maar creëert ook een gezellige en veelzijdige buitenruimte waar ze van kunnen genieten. De toevoeging van dit verandazeil op maat gemaakt heeft niet alleen de functionaliteit van hun overkapping verbeterd, maar heeft ook bijgedragen aan de esthetiek en het comfort van hun buitenleven.

Heeft u ook interesse in een verandazeil op maat gemaakt voor uw veranda of overkapping? Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en een prijs op maat.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast