Terug naar overzicht

Perfect verandazeil snel geleverd!

Wat zijn wij superblij met de snelle service van Woodzo. Wij wilden graag een verandazeil snel geleverd, op korte termijn. Zij hebben het kunnen leveren! Contact verliep soepel, duidelijke uitleg over de materialen en een duidelijke offerte. Dag van plaatsing waren zij netjes op tijd. Fijne mensen die kwaliteit leveren!
Familie Datema
Rhenen
5x
thumbs up
27 november 2022
Perfect verandazeil snel geleverd!

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 54 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Wilt ook ook een verandazeil dat snel wordt geleverd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan erom bekend dat we snel schakelen. Binnen één dag ontvangt u een offerte, wij komen bij u thuis inmeten en binnen 3 tot 4 weken worden de op maat gemaakte verandazeilen geïnstalleerd en bevestigd. Dat kan omdat we alles in eigen beheer hebben en zelf produceren. Wanneer we zijn komen inmeten, gaan we direct voor u aan de slag en plannen we het montagemoment met u in. Het resultaat? Een perfect op maat gemaakt verandazeil, snel geleverd!

Heeft u interesse in een verandazeil? Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of een prijs op maat.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast