Terug naar overzicht

Verandazeil vakkundig geplaatst

Offerte voor een verandazeil voor onze overkapping aangevraagd bij WOODZO. Na 10 minuten werd ik al teruggebeld door Hans. Gelijk een afspraak voor het inmeten gemaakt en na 2 weken is het verandazeil vakkundig geplaatst. Prima prijs en goede kwaliteit, zeker een aanrader.
Familie Toonen
Beuningen, Gelderland
5x
thumbs up
19 september 2018
Verandazeil vakkundig geplaatst

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 48 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Een vakkundig geplaatst verandazeil is de ideale oplossing om je overkapping om te toveren tot een veelzijdige en comfortabele ruimte. Onze hoogwaardige verandazeilen bieden niet alleen bescherming tegen regen, wind en zon, maar creƫren ook een gezellige sfeer. Dankzij ons ervaren team van specialisten wordt het verandazeil met uiterste precisie aangebracht, zodat het perfect aansluit op je overkapping. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar garandeert ook maximale functionaliteit. Onze verandazeilen zijn vervaardigd van duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor je het hele jaar door van je overdekte buitenruimte kunt genieten. Ontdek het comfort en de veelzijdigheid van een vakkundig geplaatst verandazeil en transformeer je overkapping in een plek waar je optimaal kunt ontspannen, ongeacht het weer.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle Woodzo Verandazeilen kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat ze nog opgerold kunnen worden.
  • De verandazeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast