Terug naar overzicht

Verandazeil voor stacaravan

Wij zijn ontzettend blij met deze verandazeil voor onze stacaravan op de camping. Hans is bij ons langs geweest om op te meten. Super werk en mooi strak geplaatst. Goede communicatie en vriendelijk! Snelle levering en afval netjes meegenomen. Echt een aanrader!
Ron Liefheid
Voorthuizen
5x
thumbs up
18 juli 2021
Verandazeil voor stacaravan

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 50 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

De familie Liefheid is verheugd over de toevoeging van verandazeilen aan hun stacaravan op de camping. De verandazeilen, op maat gemeten door Hans, hebben de leefruimte aanzienlijk vergroot. Het werk van Hans wordt geprezen vanwege de nauwkeurigheid en strakke plaatsing. De communicatie met het team was effectief en vriendelijk, wat het hele proces positief heeft beïnvloed.

De snelle levering en het netjes meenemen van afval versterken de tevredenheid van de familie Liefheid. Ze bevelen deze verandazeilen van harte aan aan anderen die hun stacaravan willen verbeteren. Dit project heeft niet alleen het comfort van hun buitenruimte vergroot, maar ook een positieve ervaring met het product en het bedrijf achtergelaten.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle Woodzo Verandazeilen kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat ze nog opgerold kunnen worden.
  • De verandazeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast