Terug naar overzicht

Verandazeilen met zonwering!

Graag willen wij ons heel hartelijk bedanken bij Hans van Woodzo Verandazeilen. Wij zijn zeer tevreden over het optimale resultaat en de snelle levering. Bovendien heeft Hans onze veranda nu ook voorzien van extra zonweringen waardoor wij de veranda optimaal kunnen gebruiken. Hans is een zeer vriendelijke, eerlijke, professionele vakman die zich altijd aan alle afspraken houdt. Verder is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend!! Dus voor verandazeilen met zonwering moet je echt bij Hans, Woodzo Verandazeilen uit Panningen zijn. Met vriendelijke groeten uit Vaals, Clemens Schoonbrood
Clemens Schoonbrood.
Vaals Limburg
5x
thumbs up
18 april 2022
Verandazeilen met zonwering!

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

De vraag naar verandazeilen met zonwering groeit. Niet gek, want met de hetere zomers van de laatste jaren zorgen verandazeilen met zonwering ervoor dat u de zon en daarmee de warmte enigszins buitenhoudt. Verandazeilen beschermen uw buitenruimte tegen regen, wind en sneeuw, terwijl de verandazeilen met zonwering u ook beschermen tegen fel zonlicht en hitte. Zo heeft u dus twee vliegen in een klap en kunt u net als de familie Schoonbrood het hele jaar door genieten van uw veranda!

Met verandazeilen met zonwering kunt u uw veranda afsluiten en genieten van privacy, terwijl u nog steeds kunt profiteren van natuurlijk licht en een open gevoel behoudt. Bovendien bent u dus beschermd tegen weersinvloeden en voegen verandazeilen met zonwering (naast functionele voordelen) ook esthetische waarde toe aan uw veranda, waardoor deze er aantrekkelijk en verzorgd uitziet.

Kies voor vakmanschap, kwaliteit en service. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat voor uw verandazeilen met zonwering!

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast