Terug naar overzicht

Verandazeilen voor grote overkapping

We hebben er zoveel plezier en profijt van, zeker nu met die storm en regen constant, niet normaal. Ik ben er elke dag opnieuw weer heel blij meeπŸ˜€πŸ‘ŒπŸΌ!
Familie Hoeijmakers
Broekhuizen
5x
thumbs up
20 november 2023
Verandazeilen voor grote overkapping

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 50 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

De familie Hoeijmakers genieten nu van het buitenleven in alle seizoenen met op maat gemaakte verandazeilen voor de grote overkapping van hun gemoderniseerde boerderij. Onze hoogwaardige zeilen bieden niet alleen bescherming tegen regen en storm, maar voegen ook een stijlvolle en functionele dimensie toe aan uw buitenruimte. Of het nu gaat om ontspannen barbecues in de zomer, gezellige familiebijeenkomsten in de herfst of beschutte momenten tijdens een winterse bui, onze verandazeilen zorgen ervoor dat u elk moment kunt genieten van de frisse lucht zonder last te hebben van de elementen.

Met een naadloze maatwerkoplossing die perfect past bij hun grote en zeer stijlvol ingerichte overkapping, kunnen zij elke dag opnieuw volop plezier en profijt hebben van hun buitenruimte. Laat de weersomstandigheden u niet tegenhouden om te genieten van het buitenleven - kies voor verandazeilen van topkwaliteit en maak van uw boerderij een ware oase van comfort en gezelligheid.

Wilt u meer lezen over onze zeilmakerij en hoe wij te werk gaan? Bekijk dan de pagina van onze zeilmakerij!

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle Woodzo Verandazeilen kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat ze nog opgerold kunnen worden.
  • De verandazeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast