Terug naar overzicht

Verandazeilen voor tuinkamer

Wij hebben een mooie, nieuwe plek gecreëerd in ons huis dankzij de mogelijkheden van verandazeilen.
Vanaf het eerste moment genieten we van onze nieuwe 'tuinkamer'. We zitten toch nog binnen en ook weer lekker buiten. De kinderen kunnen chillen en 's avonds voor ons een gezellige plek. Dank je wel voor de snelle, vakkundige en nette service.
Fam. den Brok
Berghem
5x
thumbs up
14 april 2018
Verandazeilen voor tuinkamer

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Het komt vaak voor dat we verandazeilen installeren voor tuinkamers. Mensen zijn steeds vaker op zoek naar manieren om hun leefruimte van binnen naar buiten te verlengen. Zo ook de familie den Brok. Dankzij de toevoeging van verandazeilen voor hun tuinkamer, hebben wij een prachtige nieuwe plek gerealiseerd aan hun huis. Deze verandazeilen bieden hen de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van hun comfortabele 'tuinkamer'. Of het nu regent, waait of de zon schijnt, ze zitten beschermd en toch midden in de natuur.

Heeft u ook interesse in verandazeilen voor uw tuinkamer? Neem vandaag nog contact met ons op.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast