Terug naar overzicht

Verandazeilen voor tuinkamer

Wij hebben een mooie, nieuwe plek gecreëerd in ons huis dankzij de mogelijkheden van verandazeilen.
Vanaf het eerste moment genieten we van onze nieuwe 'tuinkamer'. We zitten toch nog binnen en ook weer lekker buiten. De kinderen kunnen chillen en 's avonds voor ons een gezellige plek. Dank je wel voor de snelle, vakkundige en nette service.
Fam. den Brok
Berghem
5x
thumbs up
14 april 2018
Verandazeilen voor tuinkamer

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 48 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Dankzij de toevoeging van verandazeilen hebben wij bij de familie den Brok een prachtige nieuwe plek gerealiseerd in ons huis. Deze verandazeilen bieden ons de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van een comfortabele 'tuinkamer'. Of het nu regent, waait of de zon schijnt, we zitten beschermd en toch midden in de natuur. De kinderen hebben nu een ontspannen plek om te chillen, en 's avonds creëren we een gezellige ambiance.

We zijn zeer tevreden over de snelle, vakkundige en nette service die we hebben ontvangen. Het is een waardevolle toevoeging aan ons huis, waardoor we nog meer plezier beleven aan onze leefruimte.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle Woodzo Verandazeilen kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat ze nog opgerold kunnen worden.
  • De verandazeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast