Terug naar overzicht

Prachtig zeil voor overkapping & snel geleverd

We zijn heel blij dat Hans het zeil voor onze overkapping nog zo snel kon plaatsen. Het is degelijke kwaliteit, ziet er mooi uit en is een goede bescherming tegen de kou. De planten stonden met min 7 graden nog vorstvrij.
Stip Helleman
Boxmeer
5x
thumbs up
4 januari 2023
Prachtig zeil voor overkapping & snel geleverd

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 54 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Ons project richtte zich op het efficiƫnt en snel opmeten, vervaardigen en leveren van een op maat gemaakt zeil voor de overkapping bij de familie Helleman. Met als doel de planten op hun veranda te beschermen tegen de kou. Na plaatsing veroorzaken zelfs temperaturen tot -7 graden dankzij het zeil voor hun overkapping geen schade meer aan planten die op de veranda staan.

Ons team van vakmensen zorgde allereerst voor een nauwkeurige meting van de overkapping, waarna het zeil voor de overkapping op maat isgemaakt met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen winterse omstandigheden. Dankzij ons gestroomlijnde proces kunnen we altijd een snelle levering garanderen, waardoor de familie Helleman met ons zeil voor de overkapping nu het hele jaar door kan genieten van een vorstvrije omgeving op hun veranda. We streven altijd naar kwaliteit, efficiƫntie en klanttevredenheid om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze gewaardeerde klanten.

Ook op zoek naar een zeil voor uw overkapping? Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of een prijs op maat.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast