Terug naar overzicht

Zeil voor schuine overkapping

Via Google ben ik bij Woodzo terecht gekomen. Ik was op zoek naar zeil voor een schuine overkapping. Na een mail nam Hans, ondanks zijn vakantie, snel contact met mij op. Een afspraak was snel geregeld. Hans kon de zeilen voor onze schuine overkapping maken voor een mooie prijs. Ja... Elders kun je goedkoper terecht, maar ik betaal liever wat meer en heb nu uitmuntende kwaliteit, goede montage en een vrolijke vakman.
Jean-Pierre Hermsen
Gennep
4x
thumbs up
3 september 2018
Zeil voor schuine overkapping

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Jean-Pierre Hermsen vond Woodzo via Google tijdens zijn zoektocht naar zeilen voor een schuine overkapping. Ondanks dat Hans van Woodzo op vakantie was, reageerde hij snel op Jean-Pierre's e-mail. Dit leidde tot een vlotte afspraak waarbij de behoeften en wensen voor de overkapping werden besproken.

Hans kon de zeilen voor de schuine overkapping van Jean-Pierre leveren tegen een eerlijke prijs. Hoewel het mogelijk was om elders goedkopere opties te vinden, koos Jean-Pierre bewust voor de uitmuntende kwaliteit en service van Woodzo. Hij waardeerde de vakkennis, de grondige montage en de vrolijke, professionele houding van Hans.

Het eindresultaat was een perfect passend zeil dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam. De overkapping biedt nu optimale bescherming tegen de elementen, waardoor Jean-Pierre het hele jaar door kan genieten van zijn buitenruimte. De zorgvuldige afwerking en de aandacht voor detail maken dit project tot een voorbeeld van Woodzo's toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit.

Jean-Pierre's ervaring benadrukt de waarde van investeren in hoogwaardige materialen en vakmanschap, resulterend in een stijlvolle en praktische oplossing die vele jaren meegaat. Dankzij Woodzo heeft Jean-Pierre nu een prachtige, duurzame overkapping die aan al zijn verwachtingen voldoet.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast