Terug naar overzicht

Geweldig zeildoek voor overkapping!

Een super snelle service, op zondag een mail gestuurd op maandag komen inmeten en op vrijdag... Tadaaa de zeildoek voor onze overkapping is prachtig gemonteerd en diverse tip & tricks om de zeildoeken in optimale conditie te houden. Hans is met zijn enthousiasme en vakkennis een voorbeeld voor vele, in deze tijd mag je blij zijn als de telefoon opgenomen wordt en de afspraken nagekomen worden! Dus een dikke 10 voor WoodZo. Wij gaan genieten dit voorjaar van een "windvrije" buitenruimte. Bedankt Hans.
Dorathé Poels
Broekhuizenvorst
5x
thumbs up
9 november 2023
Geweldig zeildoek voor overkapping!

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 48 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Dit project omvat de nauwkeurige productie en installatie van op maat gemaakte zeildoek voor overkapping, die vooraf zijn opgemeten om perfect aan te sluiten op de specifieke behoeften de klant. Met oog voor detail en ambachtelijk vakmanschap worden deze zeildoeken voor overkappingen vervaardigd, waarbij hoogwaardig zeildoek wordt gebruikt om duurzaamheid en weerbestendigheid te garanderen.

Ons toegewijde team van vakmensen zorgt ervoor dat elke stap van het proces met de grootste zorg wordt uitgevoerd, van het opmeten van de locatie tot het precies plaatsen van de overkapping. Of het nu gaat om een schaduwrijke plek voor ontspanning of een beschutting tegen de elementen, onze op maat gemaakte zeildoekoverkappingen bieden een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek, waardoor uw buitenruimte wordt getransformeerd in een comfortabele en stijlvolle omgeving.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle Woodzo Verandazeilen kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat ze nog opgerold kunnen worden.
  • De verandazeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast