Terug naar overzicht

Zeer mooi en vakkundig aangebracht!

Vandaag heeft zeilmakerij Woodzo (Hans) zeer vakkundig bij onze overkapping de verandazeilen geleverd en geplaatst. Wij zijn super tevreden! Harde werkers en fijne mensen. Bedankt Hans!
Fam. Bergmans
Best
5x
thumbs up
6 december 2020
Zeer mooi en vakkundig aangebracht!

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 54 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Vandaag hebben wij bij de familie Bergmans een prachtig project afgerond, waarbij we verandazeilen hebben vervaardigd en geplaatst om hun buitenruimte te transformeren. Zeilmakerij Woodzo, onder leiding van Hans, heeft met uiterste vakmanschap de verandazeilen geleverd en geïnstalleerd bij hun bestaande overkapping. Het resultaat is verbluffend en de familie Bergmans is meer dan tevreden.

Zeilmaker Hans en zijn team van zeilmakerij Woodzo staan bekend om hun harde werkersmentaliteit en expertise op het gebied van zeilmakerij. Ze hebben niet alleen gezorgd voor een functionele oplossing met de verandazeilen, maar ook voor een esthetisch verbluffend resultaat dat perfect aansluit bij de wensen van de familie. Het project is soepel verlopen, mede dankzij de fijne samenwerking met de Bergmans.

Met de geleverde verandazeilen heeft de familie Bergmans nu een uitnodigende buitenruimte die zowel functioneel als stijlvol is. Dit project is een perfect voorbeeld van hoe Woodzo maatwerkoplossingen biedt om de leefruimte van klanten te vergroten en te verbeteren. Wij zijn trots op het eindresultaat en kijken uit naar meer tevreden klanten zoals de familie Bergmans.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast