Terug naar overzicht

Zeilmaker met super service!

Wat is het dichtmaken van onze overkapping een geweldige aanvulling op het woongenot. De verandazeilen overtreffen onze verwachting... En jullie service is super.
Fam. Jeroense
Wernhout
5x
thumbs up
25 januari 2021
Zeilmaker met super service!

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 54 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Woodzo heeft recentelijk een prachtig project afgerond bij de familie Jeroense, waar hun bestaande overkapping is omgetoverd tot een veelzijdige en comfortabele buitenruimte met behulp van hoogwaardige verandazeilen. Het doel was om de buitenruimte niet alleen te beschermen tegen diverse weersomstandigheden, maar ook om een esthetisch aantrekkelijk element toe te voegen dat naadloos aansluit bij de bestaande architectuur van hun woning.

De verandazeilen zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnstalleerd om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en stijl. Dankzij deze zeilen kan de familie Jeroense nu optimaal genieten van hun buitenruimte, ongeacht het weer. De keuze voor verandazeilen biedt hen de flexibiliteit om de ruimte open te houden bij mooi weer of volledig afgesloten te houden tijdens minder gunstige weersomstandigheden, zonder concessies te doen aan het uitzicht of de sfeer.

De familie Jeroense is uitermate tevreden met het resultaat en onze service, zoals zijn aangeven in bovenstaande review. Deze positieve feedback benadrukt niet alleen de kwaliteit van de producten, maar ook de toewijding en professionaliteit van het Woodzo-team. Het succes van dit project bij de familie Jeroense onderstreept Woodzo's vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die het leven van hun klanten verrijken.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast