Terug naar overzicht

Enorm tevreden met deze zeilmaker

Prettig contact met zeilmaker Hans. Hij komt zijn afspraken na. De zeilen zijn geheel naar onze wensen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Hij weet duidelijk wat hij doet, een vakman / zeilmaker zoals je ze nog maar weinig ziet.
Eindhoven
Eindhoven
5x
thumbs up
29 september 2019
Enorm tevreden met deze zeilmaker

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Hans van Woodzo Verandazeilen is een meesterlijke zeilmaker met een ongeëvenaarde expertise in zijn vakgebied. Zijn vakmanschap en passie voor het creëren van hoogwaardige verandazeilen zijn onmiskenbaar, waardoor hij uitblinkt als een zeldzaam talent in zijn branche. Met een schat aan ervaring weet Hans precies wat hij doet, en zijn toewijding aan vakmanschap komt duidelijk naar voren in elk project dat hij aanpakt.

Als vakkundige zeilmaker streeft Hans naar perfectie en levert hij verandazeilen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden aan elke buitenruimte. Zijn onderscheidende aanpak en oog voor detail maken hem tot een waardevolle professional in de wereld van verandazeilen.

Of je nu op zoek bent naar een praktische oplossing voor jouw veranda of een esthetische upgrade voor je overkapping, Hans van Woodzo Verandazeilen staat klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap zorgt ervoor dat elk project met precisie wordt uitgevoerd. Vertrouw zeilmaker Hans voor een unieke combinatie van functionaliteit en esthetiek, waar vakmanschap tot leven komt in elk zeil dat hij creëert.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast