Terug naar overzicht

Zijkant overkapping dichtmaken… Chapeau!

Om de zijkant van onze overkapping dicht te maken hebben wij Woodzo ingeschakeld. De verandazeilen voor onze overkapping zijn in één woord... geweldig! Chapeau! Top kwaliteit, zeer mooie afwerking en snelle levering... Kunnen 't iedereen aanraden. Wiel en Lia
Souren
Hulssberg
5x
thumbs up
17 maart 2023
Zijkant overkapping dichtmaken… Chapeau!

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 53 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Wiel en Lia uit Souren wilden hun buitenervaring verbeteren door de zijkant van hun overkapping te laten dichtmaken. Met het verlangen om 's avonds en gedurende het hele jaar van hun achtertuin te genieten, benaderden ze Woodzo voor de oplossing. Woodzo leverde hoogwaardige zeilen, perfect op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten op de overkapping.

De verandazeilen worden gekenmerkt door hun topkwaliteit, prachtige afwerking en snelle levering. Het resultaat is een overkapping die niet alleen bescherming biedt tegen weersinvloeden, maar ook een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan hun buitenruimte is. Super fijn dat Wiel en Lia Woodzo van harte aan aan iedereen die hun buitenleven wil verbeteren met op maat gemaakte, hoogwaardige zeilen om de zijkant van een overkapping dicht te maken.

Wilt u meer lezen over onze zeilmakerij en hoe wij te werk gaan? Bekijk dan de pagina van onze zeilmakerij!

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast